Schuilt er ook een scheids in jou?

Samenwerking met de COVS

Er is behoefte aan (club)scheidsrechters. Om die reden hebben wij al een oproep geplaatst om jezelf hiervoor aan te melden. Mocht je hier echt aan willen proeven, dan is dat ook mogelijk. In samenwerking met het bestuur van de COVS Walcheren, de belangenvereniging van scheidsrechters op Walcheren, is afgesproken dat geïnteresseerden mee kunnen trainen tijdens hun wekelijkse training op woensdag op Sportpark De Kruitmolen. (i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen wordt de trainingstijd aangepast) Aanmelden kan bij het bestuur van de COVS.

Begeleiding

Als je wel al eens een wedstrijd fluit, dan is het ook mogelijk om je hierbij te laten begeleiden. Een COVS lid komt dan kijken en bespreekt achteraf met jou hoe je het vond gaan, wat er in jouw ogen goed ging en waar eventueel verbeterpunten liggen. Op die manier ga je steeds meer situaties herkennen en leer je hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Jeugdtrainers opgelet!

Ook voor jeugdleden die wel eens een wedstrijd fluiten bij de jongste leeftijdscategorie├źn liggen er mogelijkheden. Denk dan aan een groepsbijeenkomst, waarin je handvatten krijgt aangereikt, waarmee je jouw (spelregel)kennis vergroot en de volgende wedstrijd met nog meer plezier gaat leiden.

En zoals met veel zaken in het leven: het plezier moet voorop staan. Lees om die reden ook nog eens het artikel terug met de interviews met Niels en Raymond.