Wij streven ernaar om op deze website correcte en actuele informatie te verschaffen. Het kan echter voorkomen dat de informatie op de website onvolledig of onjuist is. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade- en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie.

Verwijzingen, hyperlinks en dergelijke in de website leiden meestal naar andere sites of andere gegevensbronnen die door derden worden aangeboden en bijgehouden. Wij hebben geen enkele bemoeienis met de vorm en de inhoud van die informatiebronnen en aanvaarden daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.

Op deze website worden foto’s gebruikt die in de openbare ruimte zijn genomen, of op verzoek van FC Dauwendaele zijn gemaakt ten behoeve van deze website. Heeft u bezwaar tegen publicatie van een foto waarop u (of uw minderjarig kind) zichtbaar te zien bent? Meldt u zich dan middels een e-mail bij het bestuur: secretaris@fcdauwendaele.nl o.v.v. verzoek verwijderen foto. Er zal dan contact met u worden opgenomen ter verificatie van de juistheid van het verzoek.