Niels Noordhoek – Wedstrijdsecretaris Jeugd
cpnoordhoek@gmail.com
Tel: 06 – 14 79 14 28

Ko Noordhoek – Wedstrijdsecretaris Senioren
konoordhoek@gmail.com
Tel: 06 – 39 61 83 50

Binnen FC Dauwendaele nemen Ko en Niels Noordhoek de coördinatie van alle wedstrijdzaken op zich en fungeren als de wedstrijdsecretarissen die als officiële contactpersonen namens de club optreden bij de KNVB. Deze rol is van cruciaal belang binnen onze voetbalvereniging, waarbij zij een centrale positie innemen en verantwoordelijk zijn voor het soepel verlopen van het competitie-, beker- en oefenprogramma voor alle wedstrijden, zowel bij de Jeugd als bij de Senioren.

Hun taken omvatten onder andere:

Faciliteren van Thuiswedstrijden: Zorgen dat elk thuis spelend team beschikt over de juiste kleedruimte en een toegewezen veld krijgt.
Coördineren van Oefenwedstrijden: Regelmatig organiseren van oefenwedstrijden tijdens zowel de zomer- als winterstop om de spelers in vorm te houden.
Behandelen van Vragen en Opmerkingen: Afhandelen van vragen, opmerkingen en uitnodigingen voor toernooien die betrekking hebben op wedstrijdzaken.
Administratieve Taken: Doorgeven van wijzigingen in het programma en het tijdig melden van dispensatie aan de KNVB indien nodig.
Rapporteren van Uitslagen: Zorgen voor een nauwkeurige en tijdige digitale rapportage van alle uitslagen van thuis gespeelde wedstrijden aan de KNVB.
Flexibiliteit bij Wedstrijdverplaatsingen: Coördineren van het verplaatsen of inhalen van wedstrijden indien nodig, en informeren van leiders/trainers bij afgelastingen.

De toewijding van Ko en Niels Noordhoek aan deze gevarieerde taken zorgt ervoor dat FC Dauwendaele soepel en georganiseerd kan deelnemen aan diverse wedstrijden. Hun inspanningen dragen bij aan het succes en de saamhorigheid binnen de club en zij vervullen hierbij een sleutelrol in het waarborgen van een gestroomlijnde wedstrijden voor alle spelers.