Plezier staat bij FC Dauwendaele voorop. En wat geeft meer plezier dan trainen en spelen met jongens en meisjes van je eigen leeftijd op het niveau dat het beste bij jou past? Waar nodig werken wij daarin samen met andere verenigingen. Het gaat immers niet om ons. Om die reden kijken wij altijd of wij een jeugdspeler op het juiste niveau kunnen indelen en of de speler zich positief ontwikkelt: als voetballer en als mens. Opleiden en opvoeden noemen wij dat binnen FC Dauwendaele. Maar daar zijn wij niet alleen verantwoordelijk voor. Trainers en ouders hebben veel invloed op dit proces en samen met de kinderen vormen zij het team. Ieder met een eigen rol en verantwoordelijkheid.

Als je nog twijfels hebt of voetbal iets voor jou is, ben je van harte welkom om een kijkje te nemen bij een van onze trainingssessies. Je kan gezellig meetrainen, de sfeer proeven en zien of het spel je enthousiast maakt. Geen verplichtingen, gewoon een kans om te ontdekken.

Heb je je beslissing al genomen en ben je er helemaal klaar voor om lid te worden van FC Dauwendaele? Dat is geweldig! Je kunt je direct aanmelden als aspirant lid van onze vereniging via ons aanmeldingsformulier.

Vragen of kennismaken of lid worden bij FC Dauwendaele?
Ook voor bestaande leden en ouders is Edwin aanspreekpunt voor de jeugd.

Edwin Leonhart – Jeugd
Tel: 06 – 51 26 58 10

FC Dauwendaele is trotse partner van het programma Alleen Jij Bepaalt Wie Je Bent