Een vereniging als FC Dauwendaele is van vrijwilligers afhankelijk en we hebben er gelukkig ook vele. Zij maken de club tot een levendig geheel. Bij onze vereniging draait alles om passie, teamwork en de vrijgevige inzet van vrijwilligers. We begrijpen ieders vrije tijd kostbaar is, maar met ook maar een klein beetje van je vrije tijd kunnen we samen iets prachtigs creëren!

Bij je inschrijving willen we daarom graag een beroep doen op vrijwillige inzet. Het is namelijk dankzij vrijwilligers dat onze vereniging blijft bloeien. Als je bereid bent om slechts een paar uur van je tijd aan ons te schenken, zou dat fantastisch zijn!

En hier is het mooie: leden of ouders van leden die minstens 20 uur vrijwilligerswerk verrichten, krijgen een korting van €30,00 op hun jaarlijkse contributie! Een kleine beloning voor uw grote inzet.

We hebben verschillende leuke vrijwilligerstaken beschikbaar en vertellen je graag meer over wat elke taak inhoudt en welke voordelen je als vrijwilliger zult ervaren. Als je iets voor de club wilt betekenen, maar de juiste taak niet ziet staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Momenteel staan de volgende vrijwilligerstaken nog open:

  • Medewerker bar (ochtend – middag – avond)
  • Medewerker keuken (ochtend – middag)
  • Toezichthouder (overdag doordeweeks)
  • Verenigingsscheidsrechter
  • Grensrechter FCD 1 (deelfunctie met anderen)
  • Opvang gasten en scheidsrechters (op wedstrijddagen)

Een e-mail naar info@fcdauwendaele.nl is voldoende, of je kunt het contactformulier hieronder invullen of geef het aan bij de trainer/coach van je team.

Alvast bedankt voor je steun en enthousiasme. Samen kunnen we van onze vereniging iets heel speciaals maken. We kijken ernaar uit om samen met onze leden en vrijwilligers te werken aan een geweldig sportseizoen!

Aanmeldformulier Vrijwilliger

Vrijwilligerswerk bij de teams
Clubhuis
Vrijwilligerswerk onderhoud
Bestuur/Activiteiten
Heb je een andere taak in gedachten? Laat het ons hier weten!
Naam