Bij FC Dauwendaele draait het niet alleen om het spel op het veld. Het gaat om zoveel meer! Het gaat om het creƫren van kansen en mogelijkheden, om het ontdekken van nieuwe vaardigheden door techniektrainingen en clinics. Maar bovenal gaat het om plezier! Plezier in de sport, plezier in het leren en groeien maar ook door het maken van nieuwe vriendschappen. Een hecht team vormen waarin we van elkaar leren, elkaar dingen gunnen en elkaar waarderen. Ieder lid komt uit op zijn of haar niveau met gelijkwaardige medespelers. De groei als mens en als speler is wat wij als club belangrijk vinden. Opvoeden en opleiden, soms win je en anders leer je.

De leuke en gevarieerde activiteiten georganiseerd door de senioren en de activiteitencommissie voor de jeugd van de club, zorgen ervoor dat leden uit alle teams ook buitenom het sporten tijd met elkaar doorbrengen.

Onze vereniging is nauw verbonden met de wijk Dauwendaele, de Mortiere en andere wijken in Middelburg-Zuid, maar staat uiteraard open voor iedereen die zich herkent in de visie en sfeer. Naast het voetbal worden er veel evenementen georganiseerd waarbij ook wijkbewoners welkom zijn.

Spreek jou dit aan? Schrijf je dan in als lid! Wil jij je kind aanmelden, maar is het financieel lastig? Lees dan hier alles over het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Misschien zijn er dan toch mogelijkheden om jouw kind bij ons te laten sporten.

KVK: 40309201
Bankrekening: NL95INGB0000265157