Welkom in het gezellige clubhuis van FC Dauwendaele. Het clubhuis is de ontmoetingsplek voor spelers en supporters, waar de sfeer altijd gezellig is. Of je nu net een spannende wedstrijd hebt gespeeld, langs de zijlijn hebt toegejuicht of gewoon zin hebt in een gezellige babbel, in ons clubhuis kan je nog even nagenieten.

Ons clubhuis is geopend op donderdagavond van 20.30 tot 23.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur, en soms zelfs langer, maar dat is afhankelijk van de wedstrijden die gespeeld worden.

De warme koffie en thee staat voor je klaar maar heb je meer zin in iets verfrissends? Geen probleem! Onze koelkasten zijn gevuld met een variatie aan frisdranken die je dorst zeker zullen lessen. En als je behoefte hebt aan iets tussendoor hebben we een uitgebreid assortiment met zoete en hartige lekkernijen voor de lekkere trek.

In onze keuken worden de meest verrukkelijke frietjes, snacks, broodjes en tosti’s bereid. Met liefde en passie worden deze lekkernijen voor je klaargemaakt, zodat je na een intensieve wedstrijd of een enthousiaste supporterssessie weer helemaal op krachten kunt komen.

Voor de liefhebbers van een goed glas bier hebben we een uitgebreide bierkaart, waarop verschillende soorten bieren prijken. Of je nu houdt van een verfrissend pilsje of juist nieuwsgierig bent naar speciaalbieren, wij hebben voor elk wat wils.

We doen ons uiterste best om altijd voor je klaar te staan, maar dat kunnen we niet zonder onze fantastische vrijwilligers. Zij zijn de drijvende kracht achter dit gezellige clubhuis en zorgen ervoor dat de deuren altijd open zijn voor jou. We streven ernaar om ons clubhuis altijd te kunnen openen maar het kan een enkele keer voorkomen dat we de bezetting niet rond krijgen.

We kunnen dus altijd wat extra handen gebruiken om ons clubhuis draaiende te houden. Als jij graag een steentje wilt bijdragen aan onze club, ben je meer dan welkom!

De blokhut

Seizoensgebonden is ook de blokhut bij FC Dauwendaele geopend. Of je nu voor, tijdens of na de wedstrijd langskomt, de blokhut biedt een warm welkom met heerlijke versnaperingen en drankjes. Geniet van een rustmoment met een bakje koffie of thee of kies uit een assortiment frisdranken. Voor de lekkere trek zijn er zoete en zoute versnaperingen zoals chips en snoepjes beschikbaar. Houd er rekening mee dat het overige assortiment per seizoen kan variƫren, dus er is altijd iets nieuws om te proberen.

Op dit moment is de blokhut geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Later in het seizoen zal de blokhut ook in de middag haar deuren openen, afhankelijk van de bezetting. Hier komt de vraag om extra vrijwilligers om de hoek kijken. Dus, als je een steentje wilt bijdragen aan de gezelligheid, wees welkom!

Kom langs, geniet van de goede sfeer, het lekkere eten en drinken, en draag bij aan de warme ambiance die ons clubhuis zo bijzonder maakt. FC Dauwendaele heet je van harte welkom in ons gezellige clubhuis. Tot snel!