Welkom op de teampagina van SVO WVV ’20 VR2

Nieuwdorp/Patrijzen VR1 – WVV’20 VR2  5-1

Ruim op tijd waren we aanwezig, iets met een half uur rijden naar Nieuwdorp, want tsja in een tesla zit geen navigatie toch Tamara? Nieuwe trainingspakken aan en gaan, klaar voor de foto.  Eerste helft elke keer een stap te laat, gelukkig hadden we lekker thee in de rust met deze temperaturen. Met 3-0 achterstand weer terug de wei in.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Tweede helft ging een stuk beter, we zaten er korter op! Met een afstandsschot vanaf de middenlijn wist Mariëlle de stand op 4-1 te zetten. Nog een paar mooie kansen maar de paal stond in de weg. Eindstand 5-1 , wat kapotte enkels verder, stukje vel van het gezicht en een knie vol vocht. #karateiserniksbij

Gelukkig ging de 3de helft wel goed! Eerste wedstrijd van de competitie toch weer ff wennen.

Voor overige wedstrijdverslagen ga je naar onze pagina op Facebook. Of volg ons via Instagram.