Welkom op de teampagina van SVO WVV ’20 MO19-1

Klik hier voor het fotoverslag van onze wedstrijd tegen Kloetinge MO19-2. De foto’s zijn van Paul Stroo.

ST APOLLO ’69/LUCTOR HEINKENSZAND MO19-1 – WVV’20 M019-1 1-1

SVO W.V.V’20 mo19-1 speelde afgelopen zaterdag uit tegen ST Apollo ‘69/Luctor HeinKenszand mo19-1. Dit was de 2e wedstrijd voor de beker competitie. De vorige wedstrijd was met 6-0 gewonnen!

Ons team dat voor de 2e keer met elkaar speelde kwam met goede moed het veld op. Het veld zelf had er alleen wat minder zin in, het hoge gras en de vele gaten in het veld werkten niet helemaal mee. Om half 12 klonk het start signaal, wij hadden de aftrap maar de tegenstander zette het gelijk goed vast. De eerste 20 minuten voetbalde vooral de tegenstander. Ze veroverden een bal door het midden en schoten op het goal, zo stonden we best vroeg in de wedstrijd 1-0 achter. Hierna ging de knop bij ons om, dit konden we Suzan niet aan doen. Ook wij maakten nu onze acties en de tegenstander kwam bijna niet meer aan de bal, toch lukte het ons nog niet om te scoren. We stonden zo 1-0 achter tot de rust.

Met wat goede woorden van onze trainers en een lekker bekertje siroop kwamen we weer het veld op. De tegenstander had de aftrap, de bal ging van helft naar helft, we speelden gelijk op en waren gewaagd aan elkaar. En ja eindelijk, daar kwam die, het afstand schot van Jill die zo over de keeper vloog. Zo stond het 1-1. We zaten er helemaal in en we maakte de ene actie na de andere actie en zo scoorde Romee in het laatste kwartier de 1-2, of toch niet…. De grensrechter was zijn bril vergeten en verklaarde de situatie als buitenspel. De scheidsrechter was er ook niet helemaal bij met z’n hoofd dus ging hier in mee. Na nog een paar acties was er toch niet meer uit te halen, de wedstrijd eindigde in 1-1.

Klik hier voor het fotoverslag van de wedstrijd.