Zoek jij een leuke vereniging om als trainer aan de slag te gaan?

Bijvoorbeeld als trainer-coach van ons JO17-1 team?

Het voetbalseizoen is inmiddels ten einde. Maar dat betekent niet dat er niets meer te doen is. Integendeel, deze periode is een drukke periode, waarin veel geregeld moet worden voor het nieuwe voetbalseizoen. Zo zullen net als ieder seizoen de jeugdteams weer van jeugdkader worden voorzien. Wij zijn nog op zoek naar aanvulling op ons jeugdkader.

FCD: meer dan een voetbalclub

FC Dauwendaele is een gezonde vereniging met een actieve wijkfunctie. Wij kijken verder dan alleen het voetballen. Wij hebben een actief anti-rookbeleid en zijn een gezonde sportkantine. Wij werken samen met andere partijen aan projecten voor de jeugd, zoals de Young Leaders (maatschappelijke dienstplicht) en maatschappelijke (sport)stages. Om beweging in bredere zin te promoten doen wij mee aan het lokaal sportakkoord. Plezier en verbinding zijn de belangrijkste kernwaarden die onze leden bindt. Dat zie je ook terug in het kader en dat brengen wij ook over op onze jongeren binnen de club. Als dit jou aanspreekt, zit je goed bij ons.

Wij bieden

Maar als trainer-coach hebben wij  jou ook wat te bieden natuurlijk. Om te beginnen ligt ons sportpark De Kruitmolen er picobello bij. Wij beschikken echt over een van de beste sportaccommodaties in Zeeland, met voldoende trainings- en wedstrijdfaciliteiten. Komend seizoen wordt de hele vereniging in nieuwe kleding gestoken door onze actieve sponsoren. En wij bieden jou ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als mens en als trainer.

Wat breng jij mee

Bij voorkeur heb jij trainerservaring op passend niveau en kennis m.b.t. het werken met spelprincipes. De leeftijdscategorie van de spelers is iets dat jou aanspreekt. Jij ‘spreekt’ hun taal, maar je kunt ook op een verantwoorde manier corrigeren als dat nodig is. Jij hebt een diploma op het niveau van UEFA-C of bent bereid om bij gebleken geschiktheid deze op kosten van de vereniging te halen. Jij bent iemand die graag samenwerkt met anderen en je bent geen eendagsvlieg.

Ontwikkeling en plezier staan voorop

De JO17-1 is een jong team met overwegend eerstejaars spelers dat uitkomt in de 2e klasse. Er is dus volop ruimte voor ontwikkeling en dat staat, samen met plezier, voorop binnen FC Dauwendaele. Ben jij gemotiveerd om ieder speler individueel  beter te maken en als team met plezier te laten spelen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Word jij onze JO17-1 trainer en coach?? Reacties via de mail.