Word ook clubscheidsrechter

Zonder (club)scheidsrechter geen wedstrijden

De start van het nieuwe seizoen 2023/24 komt met rasse schreden dichterbij. Wij zijn dan ook volop bezig met alle voorbereidingen. Wij hebben als doelstelling dat zoveel mogelijk wedstrijden worden gefloten door opgeleide scheidsrechters. Daarom organiseert de KNVB een tweetal cursussen in Zeeland waar deelnemers zich voor kunnen aanmelden. Eentje in de omgeving van Terneuzen en eentje in de omgeving van Goes.

Opleiding verenigingsscheidsrechter (VSR)

De opleiding in Goes start op woensdag 20 september. De opleiding in Terneuzen start op donderdag 16 november 2023. Op beide locaties is de aanvangstijd om 19:00 uur en eindigt de avond rond 22:00 uur. (Deze startdata zijn onder voorbehoud en kunnen eventueel worden gewijzigd.) De cursus is een mix van bijeenkomsten, online opdrachten en stagewedstrijden (bij je eigen vereniging). Bij deze cursus moeten alle lesbijeenkomsten gevolgd worden.

Zorg jij dat het seizoen niet begint met een rode kaart?

Of je nu jong bent of oud(er), jongen, meisje, man of vrouw: iedereen vanaf 14 jaar is van harte welkom. Heb jij interesse om wedstrijden te leiden? Klik dan op deze link en ga naar Goes of Terneuzen om je aan te melden. Via deze link kun je alles over de cursus nog eens rustig nalezen.