Uitreiking medailles & prijzen De Grote Clubactie 2023

Beste verkopers,

Wat een groot succes was de Grote Clubactie 2023 voor FC Dauwendaele, en jullie hebben het mogelijk gemaakt! Jullie inzet, doorzettingsvermogen en enthousiasme hebben niet alleen de verwachtingen overtroffen, maar hebben ook een onmisbare bijdrage geleverd aan het succes van FC Dauwendaele.

Op zaterdag 3 februari willen we jullie allemaal in het zonnetje zetten!
Kom naar het Clubhuis van FC Dauwendaele vanaf 12.30u. Heb jij meer dan 25 loten verkocht? Dan verdien jij al een schitterende medaille! Lotenverkopers met meer dan 35 loten ontvangen een trainingsjas, verkocht jij er meer dan 50 dan mag je ook een broek in ontvangst nemen. Lukte het jou om er 65 te verkopen dan kan je in je nieuwe pak een balletje trappen met je gloednieuwe voetbal en presteerde je een mega verkoop van meer dan 100 loten dan kan je deze spullen voortaan ook allemaal nog meenemen in een prachtige rugzak zoals het eerste eftal ook heeft, cool!

Wat staat er op het programma?

  • Medaille-uitreiking: Ontvang jouw welverdiende medaille
  • Prijsuitreiking: Voor verkopers van meer dan 30 loten
  • Hapje & Drankje: Voor alle winnaars staat er iets te drinken klaar en iets lekkers om de feestvreugde compleet te maken.

Breng je vrienden, teamgenoten, trainer en familie mee oftewel al jouw supporters en laten we samen toasten op jullie buitengewone bijdrage aan FC Dauwendaele. We kijken ernaar uit om samen een geweldige prijsuitreiking te vieren op zaterdag 3 februari!

Tot dan!

Met sportieve groet,

Organisatie van de Grote Clubactie 2023
FC Dauwendaele