Uitbreiding mogelijkheden boven de 27 jaar

Maandagavond zijn tijdens de persconferentie weinig nieuwe maatregelen en versoepelingen bekend gemaakt. Eentje is er van belang voor ons.

Vanaf 27 jaar trainen met vier

Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten, dat geldt dus ook voor voetbal. Voorwaarden is dat de spelers 1,5 meter afstand houden. Op knvb.nl/rinus vind je extra informatie en voorbeeldtrainingen. Voor de leden tot en met 26 jaar was sporten bij sportaccommodaties al toegestaan, in teamverband, zonder 1,5 meter afstand te houden, dat blijft overeind.

Regiocup

We hopen uiteraard dat de KNVB Regiocup zo snel mogelijk gestart kan worden. Alle voorbereidingen zijn hiervoor getroffen, dus zodra de maatregelen het toelaten, gaat de KNVB Regiocup van start.

Trainingsschema

Om collega sportverenigingen in staat te stellen om ook iets te doen naar hun leden, is besloten om op vrije delen in het trainingsschema ruimte te bieden. Dat houdt in dat o.a. de UCR en Sportvereniging Active de komende tijd gebruik zullen maken van ons complex. Het nieuwe trainingsschema vind je hier.