Strengere coronamaatregelen van kracht

Per 13 november

Met ingang van 13 november jl. zijn strengere coronamaatregelen van kracht geworden. Zo mag er geen publiek meer aanwezig zijn bij sportwedstrijden. Moet de horeca (waar onze kantine onder valt) uiterlijk om 20.00 uur gesloten zijn en is placering (je mag alleen zittend een consumptie nuttigen) van kracht. Toegang tot hert clubhuis met de QR-code blijft van kracht voor iedereen boven de 18 jaar. Wie geen geldige QR-code kan tonen, mag wel iets bestellen, maar moet daarbij een mondmasker dragen.

Oktoberfest afgeblazen

Een van de directe gevolgen is dat het Oktoberfest dat gepland stond op 22 november is afgeblazen. De organisatoren kijken of dit op een later moment terug kan komen.

Uitzondering voor vrijwilligers

Er geldt een uitzondering voor vrijwilligers. Het barpersoneel in het clubhuis viel hier al onder, evenals trainers en stafleden van teams, bestuursleden en (assistent) scheidsrechters. Ook ouders die het vervoer van hun kinderen verzorgen, mogen aanwezig zijn bij wedstrijden. Wij doen dan ook graag een oproep aan alle leden (en hun ouders) om zich aan te melden als vrijwilliger als u dat nog niet heeft gedaan. Wij kunnen uw hulp heel erg goed gebruiken en de waarde van vrijwilligers wordt erkend.