Scoor extra budget voor onze club, stem op FC Dauwendaele!

Ben jij supporter van FC Dauwendaele én een lid van de Rabobank?

Als trouwe supporter of lid van onze lokale voetbalclub weten we allemaal hoe belangrijk het is om onze (jonge) talenten te ondersteunen en onze club te versterken. Met Rabo ClubSupport hebben we de perfecte kans om dat te doen!

Rabobank steunt  lokale initiatieven en verenigingen zoals FC Dauwendaele. Als Rabobank-lid kan je hiermee actief bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze club.

Door je stem uit te brengen voor FC Dauwendaele bij Rabo ClubSupport, geef je niet alleen een financiële boost aan onze club, maar laat het ook zien dat we trots zijn op wat onze lokale gemeenschap te bieden heeft.

Moedig onze club aan om te blijven groeien, te investeren in faciliteiten en trainingen, en te streven meer mogelijkheden voor  onze spelers. Met de steun van de Rabobank en jouw support, kunnen we een groot verschil maken.

Als lid van de Rabobank (dus niet als je alleen cliënt bent) bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard.

Stemmen kan van 4 t/m 26 september in de Rabo App of op raboclubsupport.nl

Hoe?
– Log in op de Rabo App of via www.rabobank.nl
– Ben je nog geen lid? Ga naar Service > Algemeen > Lidmaatschap en wordt direct lid. Hierna kan je direct je stem uit brengen op drie lokale clubs.
– Ben je al lid? Dan kan je direct je stem uitbrengen via: Service > Algemeen > Lidmaatschap of via de snelkoppelingen onder “snel naar”

Samen zijn we sterker en samen kunnen we FC Dauwendaele naar nieuwe successen juichen! Doe je mee?

Extra promotie

Wil jij de club promoten op een andere locatie bv. op school, in een winkel, op een kantoor…?
Hang deze flyer op een help de club om meer stemmen te verzamelen!