Sinterklaasfeest bij FC Dauwendaele

Op 30 november vierde FC Dauwendaele een gezellig Sinterklaasfeest, waarbij de meiden van de MO13 een speciale rol vervulden als hulppieten. Sinterklaas had dit jaar besloten om deze enthousiaste meiden in te schakelen voor een onvergetelijke avond vol gezelligheid, lekkernijen en sportieve activiteiten.

Na het versieren en het zorgen voor gezelligheid en lekkers in het clubhuis gingen sloten ze aan bij de jeugdteams t/m JO10 om deel te nemen aan de training. Op het veld werd het al snel een gezellige boel, waarbij de jonge voetballertjes zichzelf konden bewijzen tegen de behendige Pieten. Voetballen tegen zoveel Pieten bleek een ware uitdaging, maar het zorgde voor veel plezier en gelach.

Na de sportieve inspanning kwam iedereen samen in het warme clubhuis voor een welverdiende beloning. Een heerlijke beker chocomelk, een overvloed aan strooigoed en een appeltje van oranje werden opgesmikkeld. Maar het hoogtepunt van de avond was natuurlijk het moment waarop de Pieten ook nóg namens Sinterklaas voor iedereen een cadeautje in petto hadden.

Met de buikjes vol is iedereen ongetwijfeld tevreden in slaap gevallen. De meiden van de MO13 hadden echter nog een speciale taak: het uitdelen van heerlijke chocoladeletters aan de grote jongens van de JO12 t/m 15.

Het Sinterklaasfeest bij FC Dauwendaele werd op gezellig afgesloten met een meidenfeestje in het clubhuis. Terugkijkend op een dag vol sportiviteit, lekkernijen en gezelligheid kunnen de leden van FC Dauwendaele en de activiteitencommissie met een glimlach terugdenken aan een geslaagd Sinterklaasfeest dat nog lang in hun herinneringen zal blijven.