Ouderbijeenkomst jeugdleden op 6 mei 2024

Beste ouders en verzorgers van onze jeugdleden,

Het is alweer even geleden dat in september van dit seizoen het interim jeugdbestuur onverwachts werd gevormd. Na heel wat inspanningen en toewijding hebben we nu een nieuw jeugdbestuur.

In de afgelopen tijd hebben we niet stilgezeten. Naast de gebruikelijke trainingen en wedstrijden hebben we in de vorm van techniektrainingen en clinics leuke voetbalactiviteiten voor onze jeugdleden georganiseerd. Maar we zijn ook druk bezig geweest met maken van plannen voor het nieuwe seizoen en het samenstellen van de teams hiervoor.

We hebben ook een inhaalslag gemaakt in onze communicatie, zodat iedereen steeds beter op de hoogte is van alle ontwikkelingen.

We willen dan ook graag vooruitkijken naar komende seizoenen. Op 6 mei organiseren we daarom een speciale ouderbijeenkomst van 19.00 tot 20.00 uur in ons clubhuis, waar we jullie graag bijpraten over alle veranderingen binnen het jeugdbestuur en wat dit betekent voor onze jeugd bij FC Dauwendaele. Bovendien delen we graag onze plannen voor de komende twee seizoenen met jullie. We hopen van harte dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn.

Tot ziens op 6 mei!

Met sportieve groet,

Gert Jan van Leiden
Edwin Leonhart

Datum: 6 mei
Tijd: 19.00 – 20.00 uur
Locatie: Clubhuis FC Dauwendaele