Oud bestuurslid Wilfred Joossens overleden

Oud bestuurslid Wilfred Joossens overleden

Wilfred had 3 kinderen die allemaal bij FC Dauwendaele voetbalden. Als ouder was hij zoveel mogelijk aanwezig bij de wedstrijden van zijn kinderen en voelde zich een clubman. Toen hij gevraagd werd om zich als vrijwilliger in te zetten was het voor hem, met zijn financiële achtergrond, daarom een logische stap om het penningmeesterschap op zich te nemen.

Hij is ruim 3 jaar bestuurslid en penningmeester van onze vereniging geweest. Ook daarna liet hij zijn gezicht nog regelmatig zien. Wilfred bekeek de zaken nuchter, was praktisch ingesteld en had een bijzonder en droog gevoel voor humor. In de bestuurskamer werd er dan ook veel gelachen.

Wilfred was erg sportief maar had een grondige hekel aan verliezen. Als er verloren werd had hij een duidelijke mening over waar het mis ging en hoe het beter zou moeten. Na afloop van wedstrijden echter, was hij altijd in de kantine te vinden en ook daar was de ruimte voor de lach weer terug.

De laatste jaren zijn de club en Wilfred elkaar wat uit het oog verloren en we zijn dan ook erg geschrokken van het bericht van zijn plotselinge overlijden op 30 juli jl. op veel te jonge leeftijd. Wilfred is maar 59 jaar oud geworden. Wij wensen zijn familie heel veel sterkte toe bij het verwerken van hun verlies.