Openstaande kantinediensten

Helaas is de kantine/blokhut gesloten…

Het bestuur van FCD zou het jammer vinden als dit regelmatig de boodschap wordt. Want wij gunnen jou en jouw team en tegenstanders graag een gezellige derde helft. Er zijn al een aantal vrijwilligers en de spelers van het 1e zullen bij hun thuiswedstrijden de late bardienst (16.45 – 20.00 uur) voor hun rekening nemen. Zij verdelen deze diensten binnen het team, zodat iedere speler maar een enkele keer bardienst gaat hebben.

Alle hulde voor deze vrijwilligers en de spelers van het 1e! Maar hoe zit het dan als het 1e uit speelt en hoe zou jij het vinden als jij terugkeert van een uitwedstrijd en jullie willen nog een drankje doen bij de club, maar er is dan niemand die de bardienst op zich heeft genomen?

Word ook barvrijwilliger

Het mooie is: jij kunt er iets aan doen! Meld je aan (of beter nog: meld je als team aan) als barvrijwilliger. Dan kom je een paar keer per jaar aan de beurt en kunnen de kantine en blokhut gewoon open zijn. Zo worden de lusten en de lasten eerlijk verdeeld en geef toe: hoeveel van de actieve leden doen op vrijwillige basis iets voor de club? Maak je 20 uur of meer als vrijwilliger? Dan krijg je ook nog eens € 30,00 korting op jouw contributie teruggestort aan het einde van het seizoen. Dat geldt uiteraard ook voor ouders/familie van onze jeugdspelers, mits zij 18 jaar of ouder zijn.

Een mail aan secretaris@fcdauwendaele.nl volstaat, maar je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. Bellen met een van de bestuursleden mag ook.

Geen barvrijwilliger, maar wel interesse om iets te doen binnen de vereniging? Op deze pagina staan enkele vacatures, maar geef gerust aan wat je zou willen doen.