Nieuwe trainer eerste elftal seizoen 2024/25

Met ingang van het volgende seizoen krijgt het eerste elftal een bevlogen nieuwe trainer, namelijk André Siereveld. Hij neemt het stokje over van de huidige trainer, Gert Jan van Leiden, die sinds 2021 met passie en toewijding aan het roer staat bij FC Dauwendaele.

Gert Jan van Leiden heeft een indrukwekkende geschiedenis bij de club. Als voetballer heeft hij lange tijd het FC Dauwendaele shirt gedragen en is hij vanuit de jeugd doorgegroeid naar een vaste waarde in het eerste elftal. Na de glorieuze promotie naar de eerste klasse in 2010 koos hij ervoor elders zijn voetbalkunsten te vertonen, eerst bij Goes en later bij onder andere ADO ’20 in Heemskerk, om uiteindelijk zijn actieve voetbalcarrière te beëindigen bij Hoek.

Met het komende seizoen in zicht geeft Gert Jan het trainerschap door aan André Siereveld. André is momenteel de trainer van het eerste team van vv Zaamslag, een team dat ook actief is in dezelfde competitie als FC Dauwendaele 1. Hij woont in Vlissingen, wat de lokale connectie alleen maar versterkt. Buiten zijn trainersrol is André Siereveld ook een gewaardeerd bestuurslid van zvv Groene Ster in Vlissingen.

We kijken uit naar een nieuw tijdperk onder de leiding van André Siereveld en we danken Gert Jan van Leiden alvast voor zijn bijdrage aan en inzet voor FC Dauwendaele!

Gerelateerde nieuwsberichten