FCD en hoofdtrainer Gert Jan van Leiden verlengen het lopende contract

Een extra seizoen

In goed overleg zijn hoofdtrainer Gert Jan van Leiden en FC Dauwendaele tot overeenstemming gekomen om het lopende contract met een derde seizoen te verlengen. Gert Jan is daarmee tot en met het seizoen 2023-2024 aan de club verbonden.

Wederzijds een goed gevoel

Voor beide partijen bevalt de lopende verbintenis goed, waardoor de verlenging met een extra seizoen een logische is. Gert Jan ziet nog goede mogelijkheden om verder te groeien, zowel voor hem als trainer, als voor de groep. Deze vroege verlenging maakt het mogelijk om verder te bouwen aan de 1e selectie en het technisch beleid van de club. Daarbij staat tevens de verbinding met het tweede elftal en de jeugdelftallen centraal. Het bestuur heeft het volste vertrouwen in Gert Jan en zijn staf. Het eerste moet een herkenbaar elftal zijn, bij voorkeur opgebouwd uit spelers uit eigen kweek of spelers met een verleden bij FC Dauwendaele. Uiteraard wordt er ook gekeken naar versterking van buitenaf op posities die moeilijk in te vullen zijn.

Prima start

Het tweede seizoen onder Gert Jan is voortvarend van start gegaan. Momenteel staat ons eerste op een gedeelde eerste plaats met Serooskerke. Het bewijs dat de ingeslagen weg succesvol is.