Nieuwe coronamaatregelen van kracht per 6-11

Coronamaatregelen

Tijdens de persconferentie zijn door de regering zwaardere coronamaatregelen afgekondigd, aangezien de druk op de zorg snel aan het toenemen is. Nodeloos om te zeggen dat wij daar niet blij mee zijn, maar ons er wel aan onderwerpen. Onder druk van de Tweede Kamer zijn de maatregelen voor de buiten amateursporten gelukkig enigszins afgezwakt. Alles begint uiteraard bij uw eigen verantwoordelijkheid. Houd u aan de regels, zorg voor optimale handhygiƫne en blijf thuis bij griep- en verkoudheidsklachten!

1 keer controle = polsbandje

Vanaf zaterdag 6 november tot eind 2021 wordt er op zaterdag gecontroleerd door een externe controleur. Deze huren wij in via Elie Beveiliging. Wie in het clubhuis een hapje of drankje wil nuttigen, moest al een geldig coronabewijs kunnen overleggen via de corona checkapp. Daar komt nu het Paul Vreede terras bij. Maar we maken het wel aantrekkelijker. Wie gecontroleerd is krijgt een polsbandje met een geldigheid van 24 uur. Het voordeel is dat je daarmee in de rust en na afloop niet nogmaals gecontroleerd hoeft te worden. De coronacheck wordt gedaan tussen 11.00 en 20.00 uur. Daarna is het clubhuis gesloten.

Ook geldig bij de horeca in de stad

Een extra voordeel is dat wij aansluiten bij de systematiek die de VOM heeft bedacht voor de horeca in de stad. Wie na de voetbal besluit om de stad in te gaan, hoeft niet meer langs een van de twee controlepunten. Het polsbandje dat je bij FCD hebt gehad, is ook 24 uur geldig in de Middelburgse horeca. Je kunt dus gewoon naar binnen bij jouw favoriete kroeg. Dat scheelt tijd en een extra controle!