In Memoriam Diana van Straten-Lauer

Op 6 december jl. is Diana van Straten, veel te vroeg, op een leeftijd van 62 jaar overleden. Diana was al geruime tijd ernstig ziek.

Erelid

In de bijna 50 jaar dat de vereniging bestaat, zijn er van de duizenden leden die we in die periode hebben gehad, een paar mensen vanwege hun inzet benoemd tot erelid. Diana was lid van dat selecte groepje. Zij heeft zich op een onbaatzuchtige manier vele jaren elke zaterdag ingezet, om de kantine tot een gezellige plek te maken voor onze leden. Daarnaast zorgde ze ook dat het het clubhuis schoon en in feestelijke periodes mooi versierd was. Op een vrolijke, vriendelijke en kalme manier was Diana efficiƫnt in wat ze deed. Aan de andere kant had zij veel geduld om elk kind de tijd te gunnen om, met het schaarse budget dat hij/zij had, een goede keuze te maken tussen een dropveter en een snoepketting.

Op gepaste wijze afscheid genomen

In de ALV is een indrukwekkende minuut stilte in acht genomen en afgelopen zaterdag hebben we haar in het bijzijn van haar kinderen, de laatste eer gebracht door voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste nogmaals een minuut stilte in acht te nemen. Door het eerste elftal is met rouwbanden gespeeld.

Als erelid zal Diana voor altijd aan onze vereniging zijn verbonden en haar naam zal in onze kantine blijvend te zien zijn.

Wij wensen Jan, Esther, Marcel, Rick en verdere familie heel veel sterkte toe om het verlies te verwerken. Wij hopen dat het troost biedt te weten dat zij bij veel mensen voor mooie herinneringen zal blijven zorgen, als zij terugdenken aan de tijd dat ze op zaterdagmorgen het clubhuis bezochten.

Bestuur van FC Dauwendaele