Griezelig Halloweenavontuur bij FC Dauwendaele

Op een duistere avond, 27 oktober jl. verzamelden skeletten, heksen, spoken en andere griezelige figuren zich bij FC Dauwendaele voor een spookachtig feest! Groepjes met onherkenbare voetballers gingen op pad, op zoek naar 8 mysterieuze vossen langs een donkere route. Elke vos had een raadselachtige opdracht en een waardevolle letter voor de dappere speurders. Met deze letters en de ontbrekende mysterieuze 9e letter, die op hen bleek te wachten in het clubhuis, ontrafelden ze een magisch woord: VLEERMUIS en voltooiden ze de zin: “Halloween bij FC Dauwendaele….”

Na een spannende loting onthulde het lot dat het team van JO12 de winnaars van de avond waren. In het clubhuis werd het een warm en gezellig samenzijn, waar de spoken, skeletten en heksen lachten en hun creaties vast konden leggen bij het Halloween doek. Alle kinderen kregen een snoepzakje mee naar huis, een zoete traktatie voor hun moedige zoektocht.

Maar dit magische feest zou niet mogelijk zijn geweest zonder de schaduwen van toewijding  achter de schermen. Een oprechte dank aan de onverschrokken vrijwilligers: de mysterieuze vossen, de begeleiders en het  activiteitenteam. Jullie bijdrage heeft van deze avond een griezelig succes gemaakt. Bedankt voor jullie bijdrage! Het was een Halloweenfeest om met plezier op terug te kijken

JO12: “Halloween bij FC Dauwendaele… een scorend feest!

JO9: “Halloween bij FC Dauwendaele… is gruwelijk griezelig!”

JO10 1/2: “Halloween bij FC Dauwendaele… is leuk, spannend en lekker en ook gezellig en de vossenjacht was ook leuk!”

JO10 1/3 : “Halloween bij FC Dauwendaele… Vleermuizig gezellig!”

MO13 “Halloween bij FC Dauwendaele… was leuk we waren aan het lopen en zagen een vleermuis”