Gezellige Blokhut bij FC Dauwendaele Weer Geopend!

Sinds twee weken kunnen we met veel plezier aankondigen dat de gezellige blokhut bij de velden van FC Dauwendaele op zaterdag weer haar deuren heeft geopend! Of je nu voor, tijdens of na de wedstrijd langskomt, de blokhut biedt een warm welkom met heerlijke versnaperingen en drankjes.

Geniet van een rustmoment met een bakje koffie of thee of kies uit een assortiment frisdranken. Voor de lekkere trek zijn er zoete en zoute versnaperingen zoals chips en snoepjes beschikbaar. Houd er rekening mee dat het overige assortiment per seizoen kan variƫren, dus er is altijd iets nieuws om te proberen.

Hoe vaak en op welke tijden de blokhut kan openen is afhankelijk van de bezetting. Hier komt de vraag om extra vrijwilligers om de hoek kijken. Dus, als je een steentje wilt bijdragen aan de gezelligheid, wees welkom!

Voor een uitgebreider menu kun je ook terecht in het clubhuis van FC Dauwendaele. Naast koffie, thee en frisdranken, biedt het clubhuis een uitgebreider assortiment dranken, frites, snacks, broodjes en tosti’s aan. Het clubhuis verwelkomt je iedere zaterdag tot 17.00 uur, maar houd er rekening mee dat de openingstijden kunnen variĆ«ren afhankelijk van het moment in het seizoen.

Kom langs, geniet van de gezelligheid en laat ons samen het clubgevoel versterken!
Tot ziens in de blokhut en het clubhuis van FC Dauwendaele!