Geslaagde seizoenstart

Heerlijk weer, prima sfeer

Wij kijken terug op een zeer geslaagde seizoenstart 2021. Lekker warm en zonnig en veel plezier. Zowel bij het voetbalparcours voor de pupillen (begeleid door de spelers van het 1e elftal), als bij de 7×7 competitie: iedereen deed zijn of haar best en de sfeer zat er goed in.

Roofvogelshow

Het was geweldig om te zien hoe de jeugd (en de volwassenen) reageerden op de roofvogels. Van totale fascinatie, tot doodsangsten en alles wat er tussen lag. Met uiteindelijk de onthulling van ons nieuwe tenue, in bijzijn van de sponsoren. Dank aan hen en aan de Sponsorstichting, die dit mogelijk hebben gemaakt.

Oefenwedstrijd

De oefenwedstrijd FCD 1 – Kloetinge 2/O23 eindigde in een 5-3 overwinning. Het team, dat bijna louter bestaat uit zelf opgeleide spelers, was duidelijk ge├»nspireerd. Zias Kosters was met 3 doelpunten het goudhaantje, al mocht hij de bal niet mee nemen naar huis…

Blij en trots

Als bestuur zijn wij blij dat wij de leden iets moois hebben kunnen aanbieden. Mede dankzij de inzet van alle vrijwilligers is het een dag geworden, waar wij met trots op terugkijken. Of, om de hoofdtrainer Gert-Jan van Leiden te citeren: “Het is zeker voor herhaling vatbaar!”.

Gelukkig hebben wij de foto’s nog

Onderstaand een kleine collage van de dag. Heeft u nog foto’s die u erbij geplaatst wil hebben, mail die dan aan voorzitter@fcdauwendaele.nl. Als ze voldoen aan de AVG regels worden ze met toestemming van de maker hieraan toegevoegd.