Eerste jeugdtechniektraining was een succes!

Op een zonnige vrijdagmiddag op 26 januari vond onze allereerste extra jeugdtechniektraining plaats, en het was zonder twijfel een groot succes. Het veld werd verwarmd door een heerlijk winterzonnetje, wat de perfecte setting creëerde voor een inspirerende en energieke trainingssessie. Onder een stralende lucht verzamelden zich bijna 50 enthousiaste jeugdleden en hebben ze samen hun voetbalvaardigheden getraind.

Gedurende 1,5 uur werden verschillende aspecten van techniek onder de loep genomen. Zoals Ball mastery waarbij de jonge spelers hun balcontrole en balbehandeling verfijnden. Daarnaast werkten we aan loopcoördinatie, dribbelen, passen & aannemen en speelden ze kleine partijvormen om de geleerde vaardigheden in praktijk te brengen.

De trainingssessie was niet alleen een gelegenheid om individuele technische vaardigheden te verbeteren, maar ook om de onderlinge band tussen de jeugdleden te versterken. Tijdens het sportieve samenzijn hebben ze elkaar beter leren kennen, wat de teamgeest en saamhorigheid binnen de club alleen maar ten goede komt.

Met het succes van deze eerste techniektraining in gedachten kijken we nu al uit naar de volgende sessies. In de agenda hebben we de data van komende techniektrainingen en clinics opgenomen, zodat iedereen zich hierop kan verheugen en deze datums vrij kan houden.

Voor in de agenda:

Techniektraining 16:00-17.15

2 | Vrijdag 23-02-2024

3 | Vrijdag 22-03-2024

4 | Vrijdag 12-04-2024

Clinics 15.00 – 16.30

1 | Woensdag 07-02-2024

2 | Woensdag 15-05-2024

We hopen dat de opkomst even indrukwekkend zal zijn als bij de eerste training en kijken ernaar uit om samen met de jeugdleden verder te bouwen aan hun technische vaardigheden en teamgeest.

Meld je aan!
Je kunt je 
per training aanmelden bij de trainer van jouw team wanneer deze gedeeld wordt in de teamapp.

En bij deze trainingen kunnen óók jouw vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes kennis komen maken met voetbal bij FC Dauwendaele (vanaf 7 jaar)Laat dan ook even weten met hoeveel personen jullie extra willen deelnemen.

Tot bij de volgende training(en) en clinics!