Contributie inning 2e seizoenshelft komt eraan

Dankjewel voor jouw geduld en loyaliteit

Het seizoen is nog niet helemaal ten einde en wij hopen dat er alsnog gevoetbald kan worden in het kader van de KNVB Regiocup. Al blijft het al dan niet doorgaan van wedstrijden uiteraard afhankelijk van de geldende coronamaatregelen. Het bestuur van FC Dauwendaele is van mening dat trouwe leden beloond moeten worden voor hun geduld en loyaliteit.

50% korting voor senioren op contributie 2e seizoenshelft

Binnenkort wordt de contributie afgeschreven voor de 2e seizoenshelft. Het bestuur van FC Dauwendaele heeft besloten om alle seniorenleden een korting te geven van 50% op de contributie voor de 2e seizoenshelft. De betaling daarvan moet dan wel binnen de gestelde termijn van 14 dagen plaatsvinden. Wie na die datum de contributie overmaakt ontvangt de korting niet en betaalt dus het hele bedrag. Hiertegen is geen bezwaar mogelijk.

De korting geldt uitsluitend voor seniorenleden, ongeacht hun lidmaatschapsvorm. De korting geldt niet voor pupillen en junioren. De reden hiervoor is dat gedurende de pandemie het trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden voor die leeftijdscategorie├źn grotendeels is doorgegaan. Daarnaast zij er tal van alternatieve activiteiten georganiseerd en dit blijven wij ook doen.

De bedoeling is om in de week van 26 – 30 april de contributie te innen. Heb je eind april nog geen mail ontvangen met de contributiefactuur, meld dit dan aan de penningmeester.

Contributie seizoen 2021-2022 blijft gelijk aan het huidige seizoen

Om alle leden tegemoet te komen heeft het bestuur van FC Dauwendaele tevens besloten om de contributie voor komend seizoen gelijk te houden aan die van het huidige seizoen. Uiteraard zonder de korting die wij nu aanbieden, want wij gaan er vanuit dat iedereen dan weer aan zijn trekken komt.

Wij hopen jou spoedig weer te spreken en te zien!

Deze maatregelen doen de club uiteraard financieel pijn. Toch is het bestuur van mening dat dit recht doet aan de bijzondere omstandigheden. Wij hopen hiermee onze leden te behouden. Want uiteraard zien wij iedereen graag weer zo snel mogelijk, gezond en wel, terug op de velden en in ons clubhuis.

Het staat een ieder uiteraard geheel vrij om toch het volledige contributiebedrag over te maken, waarbij het extra deel dan geldt als schenking aan de club. Op voorhand onze hartelijke dank als je hiertoe besluit.