Assistent scheidsrechter bij FCD 1

Ineens weet je het…

Geen wedstrijd is mogelijk zonder een scheidsrechter en twee assistenten. Voor het eerste elftal van FC Dauwendaele zoeken wij nog een extra assistent, die samen met John Gelens bij de wedstrijden vlagt. Per seizoen gaat het om zo’n twaalf tot veertien wedstrijden. Als er meerdere kandidaten zijn, wordt het aantal minder.

Wat heb je nodig?

Uiteraard is enige spelregelkennis gewenst, zodat je weet wanneer en hoe je moet vlaggen. Op zich valt dat mee en waar nodig zorgen wij ervoor dat jouw kennis op orde is.

Combinatie clubscheidsrechter en assistent

Misschien vind je het ook leuk om wedstrijden te leiden. In dat geval kan je het vlaggen bij het eerste ook prima combineren met een rol als clubscheidsrechter. Ook hierover kunnen wij je meer vertellen.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast het feit dat je in beweging bent en de waardering krijgt die je als vrijwilliger toekomt, maak je deel uit van een hele leuke en jonge groep voetballers en begeleidingsstaf. Dat alleen al maakt het de moeite waard!

Interesse en/of aanmelden?

Heb je hierin interesse? Neem dan contact op met Gert-Jan van Leiden, de hoofdtrainer van FCD 1. Wil je meer weten over spelregelkennis en cursussen voor clubscheidsrechter? Laat jezelf daarover informeren door Ko Noordhoek. Uiteraard kan je jezelf ook aanmelden via voorzitter@fcdauwendaele.nl of door het invullen van het contactformulier. Wij nemen dan contact op met jou!