3 februari 2024: Uitreiking oorkondes, medailles & prijzen clubactie

Op zaterdag 3 februari vond de gezellige uitreiking van de clubactie 2023 in het clubhuis van FC Dauwendaele plaats. Alle lotverkopers en enthousiaste familieleden, broers, zussen, teamgenoten en andere supporters kwamen bijeen voor de feestelijke uitreiking.

Ko Noordhoek nam het woord en deelde prachtige woorden over de indrukwekkende prestaties van de lotverkopers. Vervolgens was het moment waar iedereen naar uitkeek: de overhandiging van de welverdiende trofeeën.

Stuart Dekker, lid van het interim jeugdbestuur bij FCD, stond klaar om de oorkondes en medailles uit te reiken, een tastbare beloning voor hun inzet. Maar voor degenen die de grens van 50 loten overschreden, wachtte er meer. Een trainingsjack mét naam en bijpassende broek is waar zij voortaan het veld van FC Dauwendaele mee op kunnen lopen.

Voor degenen die de magische grens van 65 verkochte loten bereikten, was er een extra beloning – een stoere Derbystar voetbal! En als kers op de taart waren er de topverkopers die meer dan 100 loten wisten te slijten. Voor hen stond naast al het bovengenoemde óók nog een perfecte voetbalrugzak klaar, ideaal om al hun voetbalspullen mee te nemen.

Na de uitreiking was het tijd voor een fotomomentje en een verfrissend drankje en een zakje chips of snoep. Een geslaagde, gezellige en drukbezochte uitreiking is waar we op terug kunnen kijken.

Nu op naar de volgende uitdaging: de voorbereidingen voor de nieuwe clubactie. Houd daarom de socials, de website en de teamapp nauwlettend in de gaten, want zodra de clubactie weer in zicht komt, zullen daar alle updates en informatie te vinden zijn. Op naar nieuwe hoogtepunten en successen voor FC Dauwendaele!

Nogmaals bedankt aan alle deelnemers en hun enthousiaste supporters, dankzij jullie was deze actie een groot succes!