25 november 2023
FC Dauwendaele JO9 en SVOD’22 JO9
Eindstand 5-7

Wedstrijdverslag: FC Dauwendaele JO9 vs SVOD ’22 JO9

Op een wisselvallige zaterdagmorgen, waar de zon en regen elkaar afwisselden met als resultaat een prachtige regenboog boven de velden van FC Dauwendaele, stond de JO9 van onze club klaar voor een uitdagende wedstrijd tegen SVOD ’22.

In de eerste helft van de wedstrijd zat de JO9 niet lekker in de wedstrijd en moest helaas toezien hoe SVOD ’22 een voorsprong nam. Tijdens de rust prijkte een ontmoedigende stand van 1-6 op het scorebord.

Echter, na een bekertje drinken en een oppeppend tussendoortje, toonde het team veerkracht en vastberadenheid. Met hernieuwde energie stapten ze het veld weer op, vastbesloten om de tweede helft terug te vechten. En dat deden ze met succes.

In de tweede helft klommen ze op door 4 doelpunten te maken. Helaas was dit niet genoeg en met nog één goal tegen eindigde de wedstrijd in 5-7. Maar de tweede helft goed teruggekomen en laten zien wat ze waard zijn, dus met opgeheven hoofd naar huis en de volgende keer beter!