Welkom op de teampagina van JO15-1

Wedstrijdverslag FCD JO15 – DBGC JO15
Zaterdag 7 oktober 2023
Uitslag 2-8

Op deze winderige zaterdag mochten we spelen tegen de koploper. We waren al gewaarschuwd voor hun spits, door andere tegenstanders. Altijd goed, inside information :). Maar het mocht uiteindelijk toch niet baten. Met een vrij nieuw team hebben we goed stand gehouden de eerste 18 minuten. Met wel 4 kansen voor ons, lukte het toch niet om ze tegen te houden. Tussenstand viel gelukkig mee 1-3. Na de rust begonnen we gelijk goed 2-3. Maar helaas was ons geluk van korte duur al snel werd het 2-4 en liep de score uit naar 2-8. Het meest vervelende voor ons, was dat 1 van onze spelers zwaar geblesseerd van het veld moest. Al met al was toch een mooie wedstrijd waar wij veel van kunnen leren. We feliciteren onze tegenstander natuurlijk van harte met hun mooie overwinning!