11 november
FC Dauwendaele JO12-1 – Noad ‘67 JO12-1
Eindstand: 1-6

Het was even spannend of we überhaupt genoeg spelers zouden hebben om te kunnen spelen, maar met de hulp van Joeri en Finn van de 13-1 toch om 0830 op de parkeerplaats. Na een lange rit van een uur aangekomen in St Philipsland. In het zonnetje op een modderig veld werd het een overwinning voor de mannen van de JO12-1 1-6. Het was een zware fysieke wedstrijd met veel duels en oplopende frustratie. Maar door goed teamwork en positiespel gingen we de rust in met 0-2.

In de 2e helft met een gewijzigde opstelling en een keeperswissel ging Dauwendaele, na een prachtig schot en de 1-2 van de tegenstander, op dezelfde voet verder. Goed positiespel gaf de tegenstander bijna geen kansen, terwijl we zelf meerdere kansen kregen, waarvan er 4 zijn verzilverd. Goed gedaan jongens! Op naar de volgende wedstrijd

verslag & foto’s: Michel Kunst

4 november
FC Dauwendaele JO12-1 – MZC Zierikzee JO12
Eindstand: 7-0

Regenachtige Overwinning voor JO12-1 in Debuutwedstrijd

Op zaterdag 4 november betrad het kersverse JO12-1 team het voetbalveld voor hun allereerste wedstrijd samen. Hoewel de dag begon met droog weer en zelfs een vleugje zon, veranderde het tafereel snel toen de aftrap naderde. Zoals het lot van voetballers soms bepaalt, veranderde het weerbeeld en moesten de jongens hun debuut maken in de stromende regen. Dit deed echter niets af aan de vastberadenheid van het team om hun beste beentje voor te zetten.

De jongens van JO12-1 lieten zich echter niet ontmoedigen door de weersomstandigheden. Ze trotseerden de regen en lieten zien dat ze niet bang waren voor een beetje nattigheid.

De doelmannen van JO12-1 was een prima muur tussen de palen, wat de tegenstander MZC Zierikzee geen enkele kans bood om het net te laten bollen, het resultaat was een keurig gehouden ‘nul’.  Aan de andere kant van het veld werden er vakkundig 7 doelpunten in het goal gelegd.

De coach en toeschouwers zijn natuurlijk apetrots op dit gloednieuwe team. De sfeer op het veld was positief, ondanks de regen die met bakken uit de lucht viel. De eerste drie punten zijn binnen en daarmee is de start van deze competitie goed begonnen. Op naar meer successen en mooie wedstrijden!