Per 1/1/2024 zijn de spelers van de 10-3 verdeeld over de 10-1 en 10-2JM

28 oktober
FC Dauwendaele JO10-3JM – Luctor Heinkenszand JO10-3JM
Eindstand: 8-7

FC Dauwendaele behaalt knappe overwinning tegen Luctor Heinkenszand

28 oktober was het zover: de eerste wedstrijd van het seizoen voor ons gloednieuwe team JO10-3. De spanning hing in de lucht terwijl de spelers het veld betraden voor hun strijd tegen Luctor Heinkenszand JO10-2JM.

Eerste Helft:
Helaas begonnen we met een kleine tegenslag toen Luctor Heinkenszand al snel de leiding nam met een 0-1 voorsprong. Maar ons team herpakte zich snel en vocht terug, waardoor we een knappe 2-1 voorsprong op het scorebord mochten zetten. Het geluk draaide echter naar de zijde van Luctor Heikenszand, met drie snelle doelpunten en een bal die net iets te glad was voor onze keeper. Hierdoor kwamen we op een achterstand van 2-4. Net voor rust scoorde Luctor Heinkenszand nogmaals, maar FC Dauwendaele wist nog twee doelpunten te maken. Met een stand van 4-6 gingen we de rust in.

Na een korte pauze en wat tactische aanpassingen, stapten onze spelers vol frisse moed het veld weer op.

Tweede Helft:
We begonnen sterk en al snel scoorden we, waardoor de stand 5-6 werd. Helaas kregen we weer een tegendoelpunt te verwerken, maar ons team toonde veerkracht. Met vastberadenheid en doorzettingsvermogen vochten we terug. Uiteindelijk bleken we het sterkste door een prachtige comeback te maken, waardoor de wedstrijd eindigde in een fijne 8-7 overwinning voor FC Dauwendaele. Een adembenemende eerste wedstrijd met teams die aan elkaar gewaagd waren. De eerste drie punten zijn binnen voor FC Dauwendaele JO10-3, een mooie start voor dit nieuwe team!