4 november 2023
FC Dauwendaele JO10-2 en DwO JO10-1
Eindstand 3-9

Wedstrijdverslag: FC Dauwendaele JO10-2 vs DWO’15 JO10-1

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tussen JO10-2 en DWO’15 JO10-1 op het programma. Waar de ochtend droog begon en zelfs de zon zich nog even liet zien waren rond de klok van 11 de omstandigheden alles behalve ideaal met regen en harde wind.

De jongens en meiden van FC Dauwendaele JO10-2 gingen goed van start en al redelijk snel scoorde Tim L. de 1-0. Daarna kwam DwO op gang wakker en volgden er helaas 3 goals in het doel van Dauwendaele. Richting de rust wisselden de goals elkaar wat af (met goals van Tim L. en Malou voor Dauwendaele) waardoor stand tijdens de rust uit kwam op 3-5.

Na de rust waren de spelers weer enigszins opgewarmd maar werd het in de kou, regen en met de wind helaas toch echt een lastiger verhaal. Waar de schoten van DWO de bal regelmatig in het goal wisten te leggen wilde de bal er bij de kansen van Dauwendaele er echt nét niet in.

De eindstand kwam dan ook op 3-9 uit voor DwO. Een score die zeker geen recht doet aan de getoonde inzet en de prachtige kansen, maar desondanks lekker gespeeld en vol goede moed naar de volgende wedstrijd. DwO gefeliciteerd met de overwinning!