Beste voetballers en voetbalsters van FC Dauwendaele,

Het is bijna zover! Op vrijdag 27 oktober wordt FC Dauwendaele omgetoverd tot een spookachtige plek vol mysterie en plezier. Bereid je voor op een avond vol opwinding, spanning en vooral veel griezelplezier, want ons Halloween feest staat voor de deur!

We beginnen de avond met een spannende vossenjacht waar jij en je team van die avond de kans hebben om een fantastische prijs te winnen.

Speur samen met je vrienden en teamgenoten naar onze vossen, los het raadsel op en ontdek wie de slimste en snelste speurders zijn! De winnaars gaan niet alleen met de eer naar huis, maar ook met een fantastische prijs die jullie teamavond extra bijzonder maakt.

Na de vossenjacht verplaatsen we het feest naar de warme en gezellige sfeer van onze kantine. Verkleed je als je favoriete griezelfiguur! Want durf jij jezelf deze avond te transformeren tot een angstaanjagende zombie, een mysterieuze heks of misschien zelfs een vrolijke pompoen? In de kantine kan je ook nog eens op de foto in je fantastische kostuum.

Deze betoverende avond is speciaal voor onze jeugdleden die spelen in de teams JO7 tot en met JO13/MO13 (helaas niet voor broertjes of zusjes die geen lid zijn). Het wordt een avond om nooit te vergeten, vol plezier en nieuwe vriendschappen. En het beste nieuws? Deelname is helemaal gratis! Waar wacht je nog op? Haal je beste Halloweenkostuum uit de kast!

Omdat we van tevoren graag willen weten op hoeveel leden we kunnen rekenen en we nog een aantal vrijwilligers nodig hebben vragen we je om je hieronder supersnel aan te melden voor deze spannende avond vol griezelige verrassingen.

Opgeven kan t/m 20 oktober 2023

Ben jij er klaar voor om deel uit te maken van het meest angstaanjagende, opwindende en gezellige Halloweenfeest ooit?

Kom dan op vrijdag 27 oktober naar FC Dauwendaele en laat je betoveren door de magie van Halloween!

Aanvang: 18.15u
Eindtijd: ca. 20.30-21.00u

Tot dan,

griezelige groetjes van het FC Dauwendaele-team!