Beste voetbalvriend(in) in spe!

Wat fantastisch dat jij interesse hebt om deel uit te maken van onze gezellige voetbalfamilie bij FC Dauwendaele! Wij zijn ontzettend blij dat je overweegt om eens een kijkje te nemen bij een van onze trainingen. Voetbal is niet alleen een sport, het is een passie en een bron van plezier, en vinden het erg leuk dat jij FC Dauwendaele hiervoor hebt uitgekozen.

Het is heel eenvoudig om bij ons mee te kijken. Alles wat je hoeft te doen, is het formulier hieronder invullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Op basis van je leeftijd zullen we bepalen bij welk team je het beste past, zodat je met leeftijdsgenoten kunt trainen en spelen, en kunnen we de juiste trainingsdag en tijd aan jou doorgeven.

Maar dat is nog niet alles! We begrijpen dat je misschien wat tijd nodig hebt om te beslissen of FC Dauwendaele de juiste club voor jou is. Daarom geven we je de kans om maar liefst drie keer vrijblijvend mee te kijken tijdens onze trainingen voordat je een definitieve beslissing hoeft te nemen.

Dit is jouw kans om de sfeer te proeven, nieuwe vrienden te maken, en te ontdekken waarom FC Dauwendaele zo’n toffe club is om te voetballen. Onze trainers staan klaar om je te verwelkomen en je te laten zien wat onze club te bieden heeft.

Klaar om de eerste stap te zetten? Vul dan snel het formulier in. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt. We staan altijd voor je klaar.

Tot snel op het veld!

Met enthousiaste groeten,
Het team van FC Dauwendaele

Kennismaken met FC Dauwendaele

Het is heel eenvoudig om bij ons mee te kijken. Alles wat je hoeft te doen, is het formulier hieronder invullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik voetbal op dit moment bij een andere club