Welkom bij FC Dauwendaele, waar passie voor voetbal en teamgeest samenkomen! Ben jij klaar om deel uit te maken van onze enthousiaste voetbalfamilie? Bij FC Dauwendaele krijg je de kans om je talenten te ontwikkelen, nieuwe vriendschappen te sluiten en bovenal plezier te hebben op het voetbalveld! We hopen dat je binnenkort met ons mee kunt spelen, trainen en genieten van alles wat onze voetbalclub te bieden heeft!

Met dit formulier kan je je aanmelden als nieuw lid.  Wij nemen contact met je op voor een intake gesprek en bekijken in welk team je zou passen en of hier plaats is.

Ik heb me aangemeld als nieuw lid, wat nu?
Na het invullen van het aanmeldingsformulier bekijken we of er op dit moment plaats is voor een extra speler in het team dat past bij jouw leeftijdscategorie. We nemen contact met jou of je ouders/verzorgers op hierover afspraken te maken. We streven ernaar om dit proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Betaling of machtiging bij inschrijving

Let op! Een inschrijving wordt wel pas in behandeling genomen na inlevering van het machtigingsformulier. Heb je een ingevuld formulier in het clubhuis ingeleverd dan kan je via dit formulier alsnog een machtiging afgeven.

  • Schriftelijk; in het clubhuis, t.a.v. de ledenadministratie
  • Schriftelijk; via de e-mail: info@fcdauwendaele.nl