Welkom bij FC Dauwendaele, waar passie voor voetbal en teamgeest samenkomen! Ben jij klaar om deel uit te maken van onze enthousiaste voetbalfamilie? Bij FC Dauwendaele krijg je de kans om je talenten te ontwikkelen, nieuwe vriendschappen te sluiten en bovenal plezier te hebben op het voetbalveld!

Met dit formulier kan je je aanmelden als aspirant-lid. Dit betekent dat je, na het invullen van dit formulier, niet automatisch lid wordt. Wij nemen contact met je op en wanneer er ruimte beschikbaar is in het juiste team, wordt jouw aspirant-lidmaatschap omgezet in een volwaardig lidmaatschap. Dat betekent dat je binnenkort met ons mee kunt spelen, trainen en genieten van alles wat onze voetbalclub te bieden heeft!

Ik heb me aangemeld als aspirant-lid, wat nu?
Na het invullen van het aanmeldingsformulier bekijken we of er op dit moment plaats is voor een extra speler in het team dat past bij jouw leeftijdscategorie. Indien er ruimte beschikbaar is, kunnen we je aanmelding omzetten in een inschrijving. Dit betekent dat je officieel lid wordt van FC Dauwendaele en kunt beginnen met trainen en spelen met je nieuwe teamgenoten! We streven ernaar om dit proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Betaling of machtiging bij inschrijving

Let op! Een inschrijving wordt wel pas in behandeling genomen na inlevering van het machtigingsformulier. Dit formulier kan op een van de volgende manieren worden ingeleverd:

  • Schriftelijk; in het clubhuis, t.a.v. de ledenadministratie
  • Schriftelijk; via de e-mail: info@fcdauwendaele.nl