Welkom op de teampagina van SVO WVV ’20 MO17-1

Wij zijn SUPER TROTS dat we kunnen aankondigen dat onze MO17-1 dit competitieseizoen, als enige meidenteam uit Zeeland, uitkomt in de HOOFDKLASSE!

ROOSENDAAL MO17-1 – WVV’20 MO17-1 0-6

De laatste van drie bekerwedstrijden speelden we een uitwedstrijd tegen Roosendaal MO17-1. Vanwege diverse blessures hadden we versterking gekregen van @noortjeverhage, @romeestroo en @indi.starrenburg. Na een stroeve start scoort Noortje de verdiende eerste goal waarna Mara alleen op de keeper met een mooie schijnbeweging de 2-0 maakt. Trainers blij omdat we hier regelmatig op oefenen. Nog voor de rust wordt de rustgevende goal door onze spits Joelle gemaakt. Het vele lopen en de temperatuur zorgen ervoor dat de vloeibare versnaperingen in de rust gretig aftrek vinden.

In de 2e helft worden er diverse schitterende combinaties op de mat gelegd en scoort Felicia vanaf rechtsvoor voor de genadeklap mede doordat de keeper op dat moment vliegen loopt te vangen. Caitlynn (Onana) houdt haar goal voor de 2e keer schoon door goed uit te lopen en het doel te verkleinen. Na een 2e goal van Noortje met een schot van afstand zet Benthe K, onze eigen type Jan Wouters, alias de stofzuiger de eindscore van 0-6 op het scorebord.

Voor overige wedstrijdverslagen ga je naar onze pagina op Facebook. Of volg ons via Instagram.