Versoepeling regels vanaf 28 april

Update 29-4

Vanaf 5 mei kan er weer -onder voorwaarden- gesport worden. Het betreft uitsluitend trainingen voor leden tot 19 jaar. Houd de website en ons Facebook account in de gaten voor het laatste nieuws.

N.a.v. de versoepeling van het beleid door de regering is het mogelijk om met ingang van 28 april weer te gaan trainen. Vanavond heeft het bestuur daarover vergaderd.

Voorbereiding kost tijd

Uiteraard zijn wij voorstander van het feit dat onze leden weer mogen sporten. Het vraagt echter om een gedegen voorbereiding om alles in goede banen te leiden. Er gelden regels per leeftijdsgroepen en de RIVM richtlijnen moeten in acht worden genomen door trainers, ouders en spelers ouder dan 12 jaar. Boven de 18 jaar mag er nog niet getraind worden, maar de verwachting is dat wij op termijn ook hier rekening mee moeten houden. Wij zullen dan ook instructies opstellen.

Rol gemeente

Er zijn ook zaken waarvoor de gemeente verantwoordelijk is en wij hebben vragen die nog voorgelegd moeten worden aan de gemeente. Als helder is over welke velden wij kunnen beschikken en tot wanneer, kan er een trainingsschema gemaakt worden.

Nog even geduld dus

Er moet de komende dagen nog hard gewerkt worden om alles te organiseren en wij kunnen nu nog niet garanderen dat de kinderen vanaf 28 april weer kunnen beginnen. Houd de website dus in de gaten voor alle berichtgeving.