Terugblik op een gezellige “Matchday-middag” in het clubhuis

Wat een fantastische middag was het in het clubhuis van FC Dauwendaele, waar we samenkwamen om vol spanning te kijken naar de klassieker tussen Ajax en Feyenoord! De sfeer was geweldig, en het voelde als één grote familie die samen kwam om hun favoriete teams aan te moedigen.

Onder het genot van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes, en niet te vergeten het speciale voetbalmenu, was het echt een feest er te zijn. Er gaat niets boven de combinatie van lekker eten, drankjes en het beste Nederlandse voetbal dat er is.

Maar zoals het in de wereld van het voetbal gaat, kunnen er altijd onverwachte wendingen optreden. En dit keer was het niet anders. Helaas moesten we toekijken hoe de wedstrijd werd gestaakt, wat ons allemaal even teleurstelde.

Hoewel de wedstrijd abrupt eindigde, was onze middag in het clubhuis van FC Dauwendaele absoluut een succes. De verbondenheid tussen supporters, de gezelligheid en zelfs de teleurstelling maakten het een onvergetelijke ervaring.

En laten we niet vergeten dat er nog veel meer voetbalplezier op ons wacht!

Noteer alvast de volgende data in je agenda:

  • Zondag 8 oktober – Ajax tegen AZ om 14.30 uur
  • Zondag 29 oktober – PSV tegen Ajax om 14.30 uur

Houd er rekening mee dat dit de begintijden van de wedstrijden zijn, we zullen je nog informeren over de openingsuren van het clubhuis op die dagen.

Kom genieten van het voetbal, van elkaars gezelschap en van de geweldige sfeer in het clubhuis van FC Dauwendaele. Samen kijken we uit naar de volgende editie en nog veel meer memorabele momenten op en naast het veld.

Tot snel!