Succesvolle Jeugdbingo bij FC Dauwendaele

Na weken van intensieve voorbereidingen was het eindelijk zover: afgelopen donderdag vond de langverwachte jeugdbingo plaats bij FC Dauwendaele. Alle jeugdteams van de JO8 t/m de JO15 kwamen samen in het clubhuis van FCD.

Dankzij de vrijgevigheid van diverse sponsors beschikten we over een overvloed aan prachtige prijzen, wat de spanning en de verwachtingen voor de avond alleen maar verhoogde. Terwijl de nummers werden omgeroepen en de kaarten driftig werden afgevinkt, genoten de deelnemers van drankjes en lekkere chips.

De bingo omvatte verschillende rondes, waaronder de elektronica-ronde, de uitjesronde, de Lego-ronde en de eetronde, elk met zijn eigen unieke prijzen in diverse categorieën. Van elektronische gadgets tot clinics & tickets en culinaire verrassingen, er was voor elk wat wils.

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het zien van de stralende gezichten van alle spelers die allemaal naar huis gingen met een mooie prijs, wat de inspanningen van het organiserende activiteitenteam en de vrijgevigheid van de sponsors extra beloonde.

Namens het activiteitenteam van FC Dauwendaele willen we alle onderstaande sponsors (in willekeurige volgorde) van harte bedanken voor hun genereuze bijdrage, die deze jeugdbingo tot een onvergetelijk evenement heeft gemaakt:

Domino’s Pizza 
Kippie Middelburg
Sakura Huis Middelburg
Ikgai Sushi Vlissingen
Cafetaria Lammers
Honey Pie
Erik’s Intersport
Snackbar Frietuus
Hof Poppendamme
The Game Factory
Speeltuin Meiveld
BD Store Middelburg
Workshop Cycz
Voetbalschool Skills & Control
– The Men’s Room (06 33505375)
Rondvaart Middelburg
Koffiehuis St.John
Toychamp Middelburg
Café/Restaurant de Kloveniersdoelen/De Houttuinen
Chocolaterie Burger
E-sim
Restaurant Tafelen
Glow Golf
Primera Dauwendaele
Pizzaria Mamma Mia
Groene Ster Vlissingen
De Ijswinckel
Jumbo Griffioen
Molukse Keuken Tante Kookt
– FC Dauwendaele

Tot de volgende activiteit!