Opnieuw maatregelen i.v.m. corona

Verlenging maatregelen tot 15 januari

Het demissionair kabinet heeft maatregelen aangekondigd voor de sport, om het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken. De maatregelen blijven sowieso tot en met vrijdag 14 januari 2022 van kracht.

Vanaf zondag 19 december blijven buitensportlocaties tussen 05.00 en 17.00 uur onder voorwaarden geopend. De horeca en kleedruimten op sportaccommodaties zijn gesloten. Wedstrijden zijn alleen toegestaan in topsportcompetities, zonder publiek. Buiten in de openbare ruimte sporten is ook na 17.00 uur, onder voorwaarden, toegestaan.

Gevolgen lockdown categorie A

Inmiddels is duidelijk dat op 15 en 22 januari in de categorie A niet wordt gespeeld. Op zijn vroegst wordt 29 januari als inhaal mogelijkheid gebruikt. Competities die spelen in een zogenaamde najaarsreeks in de categorie A, worden eerst uitgespeeld en pas daarna heringedeeld voor de voorjaarsreeks.

Gevolgen lockdown categorie B

Als er geen nieuwe maatregelen na 15 januari komen, kunnen in de categorie B alle wedstrijden in het programma gewoon doorgang vinden. Mocht je deze wedstrijden niet willen spelen, meld dit dan bij Niels (jeugd) of Ko (senioren) Noordhoek.

Sowieso geen voetbal tussen Kerst en Oudjaar

In overleg met de bestuursleden Jeugd en Senioren is besloten om tussen Kerst en Oudjaar het sportpark gesloten te houden. Dat geldt ook voor trainingen.