Ook de tweede techniektraining was weer een groot succes!

Afgelopen vrijdagmiddag op 23 februari jl. was de tweede jeugdtechniektraining.  Ook nu was de training een groot succes. Het wisselvallige weer bestaande uit miezerregen, gevolgd door een zonnetje met mooie regenboog achter de velden maar dan toch wéér regen weerhield geen enkele gemotiveerde speler van deze leuke trainingssessie. Wederom mochten we een mooie opkomst van ca. 45 enthousiaste jeugdleden tellen.

In deze 1,5 uur durende training worden  verschillende aspecten van techniek onder de loep genomen. Zoals Ball mastery waarbij de jonge spelers hun balcontrole en balbehandeling verfijnden. Daarnaast werkten we aan loopcoördinatie, dribbelen, passen & aannemen en speelden ze kleine partijvormen om de geleerde vaardigheden in praktijk te brengen.

De trainingssessie was niet alleen een gelegenheid om individuele technische vaardigheden te verbeteren, maar ook om de onderlinge band tussen de jeugdleden te versterken. Tijdens het sportieve samenzijn hebben ze elkaar beter leren kennen, wat de teamgeest en saamhorigheid binnen de club alleen maar ten goede komt.

IOp dit moment staan er voor dit seizoen nog twee techniektrainingen op de agenda en één clinic. In de agenda hebben we de data van komende techniektrainingen en clinics opgenomen, zodat iedereen zich hierop kan verheugen en deze datums vrij kan houden.

Voor in de agenda:

Techniektraining 16:00-17.15

3 | Vrijdag 22-03-2024

4 | Vrijdag 12-04-2024

Clinics 16.00 – 17.30

2 | Woensdag 15-05-2024

Meld je aan!
Je kunt je 
per training aanmelden bij de trainer van jouw team wanneer deze gedeeld wordt in de teamapp.

En bij deze trainingen kunnen óók jouw vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes kennis komen maken met voetbal bij FC Dauwendaele (vanaf 7 jaar)Laat dan ook even weten met hoeveel personen jullie extra willen deelnemen.

Tip: om het fotoalbum in de beste weergave te kunnen kijken op een mobiele telefoon, zet je browser even op “desktopweergave”

Tot bij de volgende training(en) en clinics!