Onderzoek Open Sportpark

Laat als lid van FC Dauwendaele weten wat jij ervan vindt

Mijn naam is Anouk van der Klooster, 21 jaar en Sportkunde student aan HZ University of Applied Sciences. Mijn grote passie in de sport is voetbal. Ik voetbal zelf bij KAA Gent ladies en daarnaast ben ik actief als jeugdtrainer bij VV Arnemuiden. Ik vind het persoonlijk belangrijk dat iedereen de kans moet hebben om te kunnen sporten op zijn/haar niveau en zijn eigen talent hierin kan ontdekken.

Afstudeerstage naar Open Sportpark

Ik ben op dit moment bezig met mijn afstudeerstage bij Welzijn Middelburg. De opdracht voor mijn afstudeerstage is onderzoek doen naar de mogelijkheden voor het creëren van een open sportpark bij FC Dauwendaele/de Kruitmolen. De voorzitter van FCD heeft in 2021 een plan ingezonden bij het lokaal sportakkoord Middelburg en dit plan is goedgekeurd. De samenwerkingspartners in dit project zijn FCD, Welzijn Middelburg, SKILLS4LIFE en de gemeente Middelburg. In september ben ik vanuit mijn afstudeerstage bij het project gekomen.

Ruimte voor bewegen, ruimte voor ontmoeting

Het idee achter het Open Sportpark is de hekken van het sportpark open te zetten zodat meer mensen in de wijk in staat zijn om te bewegen/sporten, waarbij er ruimte is voor ontmoeting en er gewerkt wordt aan een gezond & veilig toekomstperspectief voor jongeren. Het belangrijkste hierbij is dat er gebruik wordt gemaakt van het sportpark op de momenten dat het sportpark nu leeg is. Het open sportpark zal niet ten koste gaan van de activiteiten van de leden van FC Dauwendaele. Om een open sportpark tot een succes te maken is het belangrijk om te kijken naar de wensen & behoefte van de wijkbewoners op het gebied van sport & bewegen en hierop inspelen.

Voor het creëren van een succesvol open sportpark bij FC Dauwendaele heb ik dus jullie hulp nodig!

Enquête

Deze link bevat een enquête over de wensen & behoefte op het gebied van sport & bewegen en de inrichting van het open sportpark. Ik zou jullie willen vragen de enquête in te vullen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het open sportpark een succes wordt. Mocht je vragen hebben over het project Open sportpark, aarzel niet om mij te contacteren.

Met sportieve groet, Anouk van der Klooster