Maikel Catsman nieuw bestuurslid seniorenzaken

Bestuurlijke vacature ingevuld

Na het vertrek van Jordy Stokkerman was er een vacature binnen het bestuur. Wij zijn dan ook verheugd dat ‘clubman’ Maikel Catsman deze functie gaat invullen. Hieronder stelt hij zichzelf voor.

Mijn naam is Maikel Catsman, ik ben 29 jaar oud en woon in Middelburg. De meesten zullen mij waarschijnlijk al wel kennen. Vanaf mijn 5e ben ik namelijk al lid van FC Dauwendaele.  Inmiddels voetbal ik alweer heel wat jaren in de senioren. Mijn vaste team is tot en met dit seizoen het tweede elftal, maar ik heb met bijna elk seniorenteam al wel eens meegedaan. Vanaf volgend seizoen wordt het tweede elftal weer prestatief en doe ik een stapje terug naar een lager elftal.

Vanaf heden ben ik coördinator voor de senioren. Dit houdt in dat ik het eerste aanspreekpunt ben voor de seniorenelftallen. Je kunt contact met mij opnemen voor ideeën, opmerkingen en dingen die je graag anders zou willen zien. Ook regel ik samen met jullie de teamindeling en zorgen wij er gezamenlijk voor dat elk team (zodra het weer mag) voor de wedstrijden genoeg spelers heeft.   Met mijn bijdrage hoop ik dat ieder lid zich wat minder bezig hoeft te houden met randzaken, zodat iedereen kan doen wat hij het liefste wil: lekker voetballen.

Als bestuur zijn wij blij dat steeds meer (oud) leden hun betrokkenheid bij de club tonen. Wij hopen dat dit iedereen motiveert om een bijdrage (hoe groot of klein dan ook) te leveren. De leden maken immers de club!