Heeft u al loten van de Grote Clubactie gekocht?

De Grote Clubactie is al bijna 50 jaar de grootste fondsenwervende actie van Nederland voor het verenigingsleven en biedt een laagdrempelige manier om de vereniging in jouw buurt een steuntje in de rug te geven.  Een lot kost € 3,- per stuk waarvan maar liefst 80% naar de club gaat.

Extra inkomsten ook dit jaar meer dan welkom

Vorig jaar brak de Grote Clubactie alle records met een opbrengst van dik € 9,5 miljoen voor het verenigingsleven. Dit geld was een welkome aanvulling op de gemiste inkomsten. Alle extra’s zijn uiteraard meer dan welkom. Voor de leden die de meeste loten verkopen, heeft de club een mooie verrassing.

Persoonlijk én innovatief door gebruik van de QR-code

De kracht van de Grote Clubactie is het enthousiasme waarmee kinderen voor hun club langs de deur gaan. Maar ook de Grote Clubactie gaat mee met de tijd. Als koper koop je direct een lot aan de deur door de QR-code te scannen. Leden kunnen nu ook eenvoudig hun persoonlijke verkooplink delen via WhatsApp en social media. Op deze manier kunnen ook familieleden en vrienden bereikt worden waarvan de voordeur nét even wat verder weg ligt.