Aangepast trainingsschema (inclusief seniorenteams)

Update 30-6

De zomervakantie zit eraan te komen. Sommige teams hebben hun laatste training achter de rug, anderen trainen nog (even) door. Lees hier het actuele schema.

Update 8-6

Het schema is wederom geactualiseerd. Lees het hier.

Update 24-5

Het nieuwste trainingsschema (aangepast) vind je hier.

Nieuw schema

Nu ook de senioren weer mogen gaan trainen, is een nieuw trainingsschema gemaakt. Let goed op of jouw team mogelijk net op een andere dag en/of tijdstip is ingedeeld. Ook de trainingsgroep van de COVS (scheidsrechters) heeft een plek in het schema gekregen.

Houd je aan de richtlijnen en afspraken

We doen nogmaals een klemmend beroep op alle teams om zich te houden aan alle richtlijnen en afspraken die zijn gemaakt. Tot 13 jaar mogen jeugdspelers zonder beperkingen trainen (dus binnen 1,5 meter van elkaar en met contact), met uitzondering van de regel dat zij 1,5 meter afstand tot hun trainers moeten houden. Vanaf 13 jaar en ouder geldt de regel dat er geen contact mag zijn (dus geen partijvormen) en dat zij te allen tijde 1,5 meter afstand van hun medespelers en trainers aanhouden. Let hier zelf op, maar spreek elkaar ook aan op het moment dat je ziet dat het niet goed wordt ingevuld. Wij willen immers dat iedereen gezond blijft en kan trainen, maar zullen optreden als wij merken dat een team zich niet aan de afspraken houdt. Ook de gemeente en de politie kunnen hierop handhaven.